Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nishino: "Jammer dat spellen als Wii Fit verkopen"

De producer van Valkyria Chronicles vindt het jammer dat games als Wii Fit en Wii Sports zo goed verkopen. Nishino vindt dat men Wii Fit en Wii Sports niet tot spellen kan rekenen. Volgens hem moeten dit soort ‘gams’ als instap dienen voor non-gamers.

Zo kunnen non-gamers gewend raken aan spelcomputers. Maar uiteindelijk moeten ze dan wel spellen als Valkyria Chronicles gaan spelen. Dit zei hij erover:

 

Tell us about your take of the future of the game industry..

Nishino: There is a problem with the platforms .. I feel confused that games like Wii Fit sell.. They aren’t games.. I did make some casual titles too.. But really.. Wii Fit and Wii Sports should be the gateway for the nongamers.. But ultimately they should play proper games like Valkyria Chronicles