Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Win een feestje met Magie & Illusie

Als je nu naar de website van Magie en Illusie gaat maak je kans op het winnen van een feestje! Naar aanleiding van de release van het spel geeft Nintendo 10 goochelfeestjes weg op www.wineenfeestje.nl. Neem dus snel een kijkje!

Hieronder lees je wat meer informatie!

 

Speciaal voor de introductie van het spel Magie & Illusie voor de Nintendo DS organiseert Nintendo een wel heel speciale prijsvraag. Hierbij zijn tien compleet verzorgde goochelfeestjes voor twaalf personen te winnen! Een professionele goochelaar trakteert de winnaar en zijn gasten thuis op een magische goochelshow met workshop. Hapjes en drankjes ontbreken niet en de winnaar mag zich verheugen op nog een speciale verrassing.

Nintendo daagt iedereen uit de verdwijntruc met een Nintendo DS Lite op te lossen. Bekijk hierboven het filmpje met de truc. Deelnemers aan de prijsvraag kunnen hun oplossing insturen via de website en moeten daarbij ook de slagzin op een originele manier afmaken.

Magie & Illusie voor de Nintendo DS is een goochelprogramma dat je werkelijk verbluffende trucs laat uitvoeren. Deze unieke titel voor de Nintendo DS zal zowel spelers als toeschouwers betoveren! Magie & Illusie wordt in Europa op 14 maart 2008 gelanceerd.