Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Maak een verlanglijstje op Nintendo’s website

Ben je lid op de Nintendo website? Dan hebben we goed nieuws en anders een goede reden om alsnog lid te worden. Nintendo gaat nieuwe functies aan haar Europese website toevoegen. Het gehele bericht is hieronder te lezen.

 

 

Maak je eigen verlanglijst
Vanaf nu kun je aangeven welke spellen je het liefst zou willen hebben en dit delen met je vrienden en familie! Dit kan met een nieuwe functie: mijn verlanglijst. Het enige dat je nodig hebt om deze functie te gebruiken is een Club Nintendo-lidmaatschap.

Om een verlanglijst te maken, hoef je alleen maar in te loggen op je Club Nintendo-account, naar de spelpagina te gaan van het spel dat je graag zou willen hebben en daar op de knop ‘Aan verlanglijst toevoegen’ te klikken.

Heb je de spellen gekozen die je aan je verlanglijst wilt toevoegen, ga dan naar ‘Mijn Account’ in het Club Nintendo-gedeelte van de website. In het menu aan de linkerzijde zul je ‘Mijn verlanglijst’ aantreffen. Hier kun je je verlanglijst delen met anderen en per e-mail opsturen aan familie en vrienden. Als ze de e-mail hebben ontvangen, kunnen ze de links aanklikken om meer te lezen over de spellen die jou interesseren.

‘Mijn verlanglijst’ is de eerste van een aantal nieuwe functies die enkel beschikbaar is voor Club Nintendo-leden. Om lid te worden van Club Nintendo, hoef je slechts een van je Nintendo-producten te registreren. Klik hier om meer te weten te komen over Club Nintendo.