Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xbox 360 variant op de Wii Remote is al bijna een jaar in ontwikkeling

MTV nieuws beweerde onlangs informatie te hebben over de 360 variant van de Wii Remote ofwel: het antwoord van Microsoft op de Wii! Zo zou deze variant al vanaf vorige zomer in ontwikkeling zijn en zou Microsoft nog eind dit jaar met het antwoord op de Wii komen!

Hoe ze dit weten? Volgens MTV heeft een ontwikkelaar van Microsoft dit nieuws verteld. Toen Sinds Nintendo en Sony beiden met een motion-sensitive controller kwamen gingen er al verschillende geruchten rond dat ook Microsoft hiermee zou komen. Overigens zou de controller van de 360 alles kunnen wat de Wii Remote kan maar dan net iets meer. We houden je op de hoogte romdom dit onderwerp. Wat Microsoft er zelf op zei?

 

"Microsoft reageert niet op geruchten en speculatie."

                                                                        .