Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Doe mee aan de Alone in the Dark wedstrijd!

Ben jij gek van horror? Dan heeft Atari een leuke wedstrijd voor je bedacht in verband met de nieuwe Alone in the Dark! Je moet zo eng of bizar mogelijke foto maken die in een park moet plaats vinden. Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Voor de gamers die mee willen doen hebben we hieronder meer informatie over de wedstrijd in de vorm van een persbericht!

 

ALONE IN THE DARK ‘SINISTER SIGHTINGS’ PHOTO COMPETITION NOW LIVE

– Xbox 360 Console and Original CD Soundtracks Up for Grabs on Official Website –

The ‘Sinister Sightings’ photo competition is now live on the official Alone in the Dark website http://www.CentralDark.com and will run until 26 June. Open to visitors from Europe, US and Australia, the competition invites intrepid photographers to upload their original photos of creepy and bizarre scenes witnessed in parks onto the photo gallery for the chance to win soundtrack CD’s and ultimately an Xbox 360 console.

Online voting will determine the photo of the week, with each winner receiving an original Alone in the Dark soundtrack CD. Composed by Olivier Deriviere and featuring the Hungarian choir, The Mystery of the Bulgarian Voices, the soundtrack to Alone in the Dark is a haunting and powerful score, the perfect soundtrack to an unsettling late night walk in the park.

The photo with the most votes by close of the ‘Sinister Sightings’ competition on 26 June will win the grand prize of an Xbox 360 console. To find inspiration and view, upload and vote for photos of scary sights, visit http://www.CentralDark.com.