Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

BCC series kijken op de Wii

Nintendo heeft een deal gesloten met TV zender BCC zodat het mogelijk gaat worden om BCC series op de Wii te kijken. Deze kunnen naar het internet kanaal gestreamd worden waardoor deze op elk moment bekeken kunnen worden.

Helaas is deze service alleen in Engeland beschikbaar. Zouden wij in de toekomst ook een dergelijke service kunnen verwachten?Deze spannende samenwerking met de BBC is weer een andere manier waarmee Nintendo de markt voor hun producten wil vergroten door middel van het aanbieden van interessante en relevante content voor families," aldus David Yarnton, general manager bij Nintendo UK.

 

"Deze spannende samenwerking met de BBC is weer een andere manier waarmee Nintendo de markt voor hun producten wil vergroten door middel van het aanbieden van interessante en relevante content voor families," aldus David Yarnton, general manager bij Nintendo UK.

"De BBC iPlayer op de Wii biedt Wii eigenaren een andere reden om hun console elke dag aan te zetten en is een toevoeging aan de al bestaande niet gaming inhoud op de Wii, waar de nieuws- en weerkanalen onder vallen en de internet browser."