Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wii remote op logo Touch Generations

In Amerika is Wii Fit de eerste Wii game met het Touch Generations logo op de verpakking. Dit meldde onder andere N-sider.com. Vrij opmerkelijk want schrijven met de Wii remote lijkt ons erg moeilijk. Wij vragen ons dan ook  af wat de marketeers die dit bedacht hebben allemaal wel niet met de Wii remote kunnen doen.

Op de website N-sider.com was het volgende te lezen:

                                  .

"The "Touch Generations" branding was previously restricted to Nintendo DS titles that were supposed to be easy to get into by all ages. Its logo incorporated the DS stylus, naturally. This mutant logo, featuring a Wii Remote doing something nobody has ever made it do—draw on a flat surface—appears on the newly-unveiled Wii Fit box. While titles from the Wii franchise certainly embody that same spirit (though I’m still scratching my head over how Elite Beat Agents got stuck with the Touch Gen emblem), this juxtaposition simply strikes me as bizarre"

 

Bekijk het onderstaande plaatje waarbij de Wii remote eigenlijk als stylus wordt gebruikt: opmerkelijk of kan jij dit ook met je Wii remote? Ons is het nog niet gelukt! Of zet Nintendo dit logo gewoon onder alle games die iets afwijken van normale spellen?