Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Nieuwe Wii-game krijgt graphics van de 360”

Vorige week kon je lezen dat er een nieuwe shooter naar de Wii komt: The Condult. Uit jullie reacties bleek al dat jullie onder de indruk waren van de graphics. Dat kan kloppen want volgens ontwikkelaar High Voltage Software zal de game graphics hebben die vergelijkbaar zijn met de 360 spellen!

Volgens de baas van High Voltage, Kerry Ganofsky, maken andere ontwikkelaars geen gebruik van de grafische kracht van de Wii waardoor de spellen er lelijk uit komen te zien. High Voltage Software wil hier dus verandering in gaan brengen. The Conduit wordt een nieuwe shooter  waarin je een agent speelt die op onderzoek uit gaat na een aanval van aliens op Washington. De beelden zien er in ieder geval zeer goed uit! 

 

Klik hier voor een tech-demo van de ontwikkelaar!