Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

WiiMan helpt Nintendo gamers

Spiderman, Superman, Batman…. zo kunnen we nog wel even doorgaan. En bij de naam WiiMan denk je vast aan een of andere namaak held. Deze is echter niet zomaar een superheld maar de enige echte WiiMan! Het lijkt misschien een simpele Nintendo fan in costuum maar WiiMan is meer. WiiMan helpt Nintendo gamers in nood, wanneer ze niet verder komen.

Opmerkelijk: de enorme Wii Remote op de voorkant van zijn pak is ook daadwerkelijk als zodanig te gebruiken. Op KinnerNet 2008 Un-Convention pleegde WiiMan overigens al zijn eerste echte heldendaad. Hier hielp hij met een potje WiiPlay! Op http://wiimansuperhero.blogspot.com/ is meer informatie te vinden. Enkele teksten die op de site staan:

 

"WiiMan is a full action figure costume of a super hero that functions as a Nintendo WiiMote remote"

                                               .

"The custom (that I don’t mind wearing) acts as a fully functional Nintendo WiiMote remote with buttons, bluetooth, accelerometers, and an IR cam"