Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

trouma center krijgt een vervolg..

Trauma Center: Under the Knife 2 is uiteraard het vervolg van Trauma Center: Under the Knife. In deze game kruip je in de huid van een chirurg en dien je allerlei mensen te opereren. Je wilt de mortaliteitsratio van jouw ziekenhuis niet opkrikken, dus deze operaties zullen natuurlijk succesvol moeten verlopen! Hartproblemen, iets aan de lever of een nier die niet meer goed werkt. Jij moet het allemaal zien op te lossen. Het is hard werken, dat chirurg zijn.

De gameplay in Trauma Center: Under the Knife 2 zal niet veel verschillen ten opzichte van de oude game. Er zijn echter wel enkele nieuwe dingen. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe personages en instrumenten om mee aan de slag te gaan. Je zult ook verschillende operaties in Afrika moeten uitvoeren. De Amerikanen kunnen overigens al op 1 juli 2008 aan de slag met deze game. Een Europese release is echter nog niet bekend.