Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gamer te zwaar om Wii Fit te spelen!

Een berichtje van een gamer: hij vertelde dat Wii Fit hem weigerde! De reden? Hij zou te zwaar zijn om het spel volledig te kunnen spelen. In Wii Fit gebruik je een balance board  maar deze blijkt ook een limiet te hebben: 150 KG. Wanneer de gamer zwaarder is dan 150 KG zou er een grote kans zijn dat het Balance Board stuk gaat.

De man weegt maar liefst 350 lbs, wat overeen komt met 158 kilo en kocht het spel voor niets. Overigens liet hij weten dat hij zichzelf helemaal niet zo zwaar vind!

 

"Well yesterday was a bummer for me. I finally got a chance to step on the balance board to play Wii Fit. As soon as I was beginning the creating profile process, it said that I exceeded the board’s 330 lbs weight limit and cancelled the registration. At 6’8”, I’m not terribly overweight and it’s not that hard for someone that size to weight that much.

Though it’s kind of a letdown that I can’t play the game, it’s actually very motivational for me to lose weight not only so I can actually play the game but so that I can keep my weight in check. I weight just under 350 lbs and intend to lose enough weight by the end of June to be within the board’s weight limits. I’ve actually lost lots of weight before (at one time over 100 lbs) so this shouldn’t be too hard of a task.

Even if Wii Fit turns out to be a fad, since there’s other games that work with the balance board that may actually be good (Skate It, Rayman 3) it’s in my best interest to keep that weight off."