Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update: UbiDays 2008: alle feiten op een rijtje!

Ubisoft heeft veel bekend gemaakt op de UbiDays en hieronder kun je alle belangrijke feiten lezen! Zo hoef je dus niet allemaal verschilllende nieuwsberichten te lezen. Onder andere opheldering over de nieuwe Rayman game voor de Wii! Aankondigingen, feiten en beelden van Ubi vind je hieronder!

Vervolg Beyond Good & Evil getoond. Zie hieronder de eerste beelden.

 

De nieuwe Rayman Raving Rabbids game krijgt als naam Rayman Raving Rabbids TV party en zal inderdaad gebruik gaan maken van het Wii Balance Board.  De game zal 65 verschillende mini-games bevatten. Enkele beelden hieronder:

  

Voor de casual gamers komt Ubisoft de komende tijd met de volgende games naar de Wii. Het betreffen aankondigingen van nieuwe games!

  • Petz
  • Imagine
  • My Health coach
  • My Secret World

 

Ook heeft Ubisoft bekend gemaakt dat ze werken aan een aantal games die geschikt zullen zijn voor 3D-HDTV’s. Dit jaar zouden we nog aan de slag kunnen met 3D-games, die dus in driedementionaal gespeeld kunnen worden.

 

Shaun White Snowboarding zal ook naar de Wii komen! Het spel werd eerder voor de PS3 en 360 aangekondigd. Ook zal de game gebruik maken van het Wii Balance Board. Hieronder de eerste screens!

 

Screenshot

Screenshot

 

UPDATE: zojuist getoond op de UbiDays: het vervolg op Beyond Good & Evil 2! Hieronder de eerste teaser