Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Politie ziet Lara Croft mannequin aan voor crimineel!

David Williams zal de dag dat hij de politie belde vanwege overlast niet snel vergeten. In plaats dat de politie hem kwam helpen kwam hij uiteindelijk in de cel terrecht! De oorzaak? Een levensgrote mannequin van Lara Croft die hij in huis had staan. De politie zag deze Lara Croft als crimineel aan door de schaduw van een persoon met pistool.

Toen agenten een silhouet van iemand met een wapen zagen riepen ze meteen versterking op. Kort daarna stormde er een team van gewapende agenten door zijn achterdeur.

 

"Ik had geen idee wat er aan de hand was en dacht dat ze het verkeerde huis binnengevallen waren. Het zou grappig zijn geweest als niet een van de agenten al schreeuwend een geweer op me had gericht. "

                     .

In plaats van excuses aan te bieden aan Williams werd de man door de politie 13 uur in de cel gezet en kreeg hij een boete voor illegaal wapenbezit. Wat er tegen deze onterechte beschuldiging gedaan gaat worden is nog niet bekend!