Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komt Sony met haar eigen ‘Wii-Mote’?

De geruchten gaan al rond op het internet over de nieuwe controller van Microsoft die sterk op de Wii Mote moet lijken. Komt Sony nu ook met een dergelijke controller? Volgens de vrij betrouwbare bron Sev1512 werkt Sony aan een dergelijke controller. De PlayStation Underground in California zou de opdracht hebben gekregen een nieuw product te testen.

Dit zou een soort Wii Mote zijn maar dan van Sony! Er zouden ook allerlei minigames speelbaar zijn geweest zoals tennis. De PS3-mote zou goed accuraat zijn en erg snel reageren. We houden je op de hoogte!

 

Quote:
Focus groups discussing PLAYSTATION®3 games are being held in your area. If you OWN a PLAYSTATION 3, we invite you to participate in a focus group. If you qualify, you will take part in a discussion lasting approximately two hours.

EACH PARTICIPANT WILL BE PAID $85.00!

(NAME REMOVED) in ****** **** will be conducting these discussions. If you would like more information or would like to participate in the focus group:

Email your name and phone number to **** **** at *****@*******.com or call 1-800-***-**** ext. ****.

Sincerely,

The PlayStation® Underground™