Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Take Two boekt winst dankzij Grand Theft Auto IV

Take Two maakte dit jaar de financiële cijfers bekend en deze waren een stuk beter dan voorgaande kwartalen. Sterker nog: er werd zelfs weer winst gemaakt! De oorzaak hiervan mag duidelijk zijn want GTA IV ligt nu natuurlijk een tijdje in de winkels. Met een omzet van $540 miljoen (€346 miljoen) in het tweede kwartaal, kende de omzet zelfs een stijging van maarliefst 163% ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode.

In plaats van 50 miljoen Dollar verlies maakte het bedrijf nu een winst van  zo’n $98 miljoen! Leuk voor Takw Two maar of dit nou echt een goed teken is…

 

Quote:
“Take-Two’s performance has exceeded expectations through the first half of fiscal 2008, clearly demonstrating the creative, operational and financial strength of our business,” aldus Zelnick. “Our results reflected the extraordinary success of Grand Theft Auto IV, the value of our catalog of titles, and our ongoing initiatives to improve the efficiency of our operations.”

                                         .