Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Six Flags Fun Park naar Wii!

Een nieuwe game komt naar de Wii! Brash Entertainment, onderdeel van Six Flags Inc, komt met Six Flags Fun Park naar de Wii, DS en PS2. Of het een topper gaat worden weten we nog niet. De game zal bestaan uit mini-games! 40 om precies te zijn. Spellen vol met mini-games zijn er natuurlijk al erg veel op de Wii dus het is nog even afwachten of deze game het kopen waard gaat worden.

Je zult in deze game echter ook door een interactief park kunnen lopen! We hebben wel alvast wat screenshots voor je en deze kun je hieronder bekijken!

 

“Six Flags is synonymous with great family fun, and Brash Entertainment is committed to bringing fantastic family entertainment to the gaming world,” said David McKillips, Vice President of Corporate Alliances for Six Flags. “Six Flags Fun Park is the next best thing to actually being inside the park. Now families can keep their favorite theme park gaming skills fresh year round.”

 

Six Flags Fun Park

Six Flags Fun Park

Six Flags Fun Park

Six Flags Fun Park

Six Flags Fun Park