Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Jam: Urban Assault komt naar de Wii

Deze maand bracht Activision Monster Jam al uit op de Wii en nu heeft men ook een nieuw deel in de serie aangekondigd: Monster Jam: Urban Assault. In dit nieuwe deel zul je kunnen gaan racen in steden over de gehele wereld maar dan wel met monster trucks. Het eerdere deel speelde zich veelal in grote Area’s af waar alles gesloopt mocht worden. Tevens komen er enkele mini-games in het spel.

Dit keer mag je complete straten gaan vernietigen. De game staat voor de herfst van dit jaar gepland. Activision zei zelf nog het volgende over de game:

 

"Onze laatste Monster Jam game overtrof al onze verwachtingen. De fans waren zeer positief,"

"Maar het is niet makkelijk Monster Jam fans tevreden te houden. Om dit toch te kunnen bereiken hebben we met Activision afgesproken alles compleet te veranderen en te gaan voor een totale vernietiging buiten de gebruikelijke Monster Jam omgeving."