Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sony komt met een Wii-mote look-a-like

Roddels kwamen we de laatste tijd al regelmatig tegen over een Wii-mote look-a-like controller van Sony voor de PS3. Ondanks dat Sony dit telkens ontkende is er nu nieuwe informatie gelekt. Voorlopig zou deze controller de "PS3-mote" als naam hebben. De controller zou je in twee stukken kunnen breken. Ook zou je stukken aan je lichaam kunnen zetten! Verder moet de controller dezelfde dingen kunnen als de Wii mote. Hieronder nog enkele informatie:

 

Quote:
Though the source admits the technology might have evolved since the last time it was seen, the source disputes the idea that any of these pieces merge to form a single controller. It is also unclear how the individual pieces will be packaged, whether individually or in sets.
 

Het is natuurlijk wel een gerucht dus of het allemaal waar is weten we nog niet. We houden je op de hoogte!