Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo wil meer reclame van WiiWare in Europa

WiiWare is sinds 20 mei ook beschikbaar in Europa. Iedere Wii bezitter kan dit kanaal downloaden. Hier kan men allerlei kleinere spellen downloaden voor Wii Points. Een probleem: de verkopen vallen op het moment tegen. Nintendo wil daarom meer reclame gaan maken. Nintendo Europa heeft dan ook aangekondigd een grote reclame campagne te starten. Nintendo neemt de taak op zich om de kleinere ontwikkelaars te ondersteunen! Men wil onder andere meer journalisten gaan informeren maar er komt meer!

 

 

"De volgende stap is het ontwikkelen van TV campagne’s. Dit voor verschillende landen op verschillende manieren," vertelt Laurent Fisher. "In Frankrijk zijn we al gestart met een WiiWare TV campagne en ik weet dat we ook met andere landen bezig zijn.

"We zijn van mening dat deze software zeer uniek is en we moeten mensen bewust maken van het bestaan. Ik weet dat dit tijd nodig heeft maar we hebben geduld."