Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

We Move wordt erotisch getint?

We move komt naar de Wii. Ontwikkelstudio PheroseSoft is bezig met deze game die voorheen bekend stond als Wii Move. De game krijgt als subtitel Pain vs. Pleasure en zal ook gebruik gaan maken van het Balance Board! Verder is er nog weinig bekend van deze mysterieuze game. Op internet kwam onlangs wel wat informatie vrij over het spel. Aan de eerste beelden te zien lijkt de game ook een tikkeltje erotisch getint te worden! Wat informatie over de game:

 

"Wii Move is the first Project from PheroseSoft, a small 7 man team, made up from past members of EA Canada Burnaby and Rockstar North. The game looks to but an unexpected slant on the Wii Balance Board."

 

Wat we precies kunnen verwachten blijft nog gissen. In de eerste beelden van de game was te zien dat er flink wat billen en borsten goed in beeld gebracht worden. Ook kwam er een vrouw in beeld met in haar hand een zweep en een kaars. Daarnaast was ook te zien dat de rok van de vrouw boven haar dijen zat. In de game zou je ook ‘one to one’ kunnen gaan en elkaar van top tot teen bekijken! Zie het in onderstaande trailer!