Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bleach: Dark Souls komt naar Europa

De opvolger van Bleach: The Blade of Fate komt naar Europa in het begin van 2009. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd, waaronder multiplayer! Lees verder voor heel veel meer informatie.

De bekende Japanse ontwikkelaar Treasure neemt ook dit deel van Bleach voor zijn rekening. Voor Bleach: Dark Souls hebben ze goed geluisterd naar de kritiek op zijn voorganger, en heel veel interessante verbeteringen doorgevoerd.
De eerste verbetering die opvalt is de multiplayer. Dit is inclusief uitgebreide manieren om je personage uniek te maken, totaal nieuwe Bankai moves en maar liefst zeven nieuwe gameplay modes.
Ook  zijn er 30 nieuwe Spirit Cards te verzamelen, kristallen die je kracht vergroten en is de verhaallijn, die plaatsvindt tussen seizoen 1 en 2, speciaal voor deze game geschreven.

Bleach: Dark Souls voor de DS zal meer dan 40 speelbare karakters bevatten, zoals Rukia, Kon en Ichigo, namen die de fans bekend in de oren zullen klinken. Deze Beat ‘em Up zal indrukwekkende 2D actie laten zien, die (volgens de makers) de graphics van de DS naar nieuwe hoogten zal doen schieten. Het vechtsysteem is verder hetzelfde gebleven, je bouwt een Card Deck met kaarten voor gezondheid, kracht en verdediging. Nieuw is dat in dit tweede deel ook multiplayer voor vier personen mogelijk is, over de Nintendo Wi-Fi en DS download play, waarbij naast ieder voor zich, ook tag teams zijn toegestaan!
Verwacht deze game niet eerder dan begin 2009