Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

CoD 5 ondersteunt de Wii Zapper

Activision komt met deel 5 van Call of Duty en deze keer zal de game ook weer op de Wii verschijnen. Deel 3 kwam ook al naar de Wii maar bleek niet geweldig te zijn. Deel 4 hebben we nooit gezien op de Wii. Vandaag maakte Activision bekend dat de nieuwe Call of Duty op de Wii ook de Wii Zapper zal ondersteunen. Ook hebben ze een speciaal team wat aan de Wii versie van Call of Duty 5 werkt. Hoe de controls precies zullen gaan werken weten we nog niet. Daar horen we binnenkort vast meer over!

 

"It’s a special team at Treyarch – not some out-sourced team. Not some group living in another country. These guys live, eat and breathe Wii. They’re doing a lot of control work and developing a lot of special technology to make sure you’re able to find the enemy as quickly as possible, and we’ll be supporting the Zapper”, aldus Treyarch."