Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

(!) Elite Forces screens en info

Een aantal mysterieuze verdwijningen in de werelden van wetenschap, industrie en media zijn de voorbode van een angstaanjagende wereldwijde terroristische dreiging. Gelukkig is daar Unit 77!


Terwijl de klok blijft tikken en de levens van gijzelaars en milljoenen anderen in gevaar zijn, is de laatste hoop van de internationale gemeenschap een ultrageheim en gespecialiseerd team: Unit 77. Vier professionals moeten hun talenten laten samenwerken om de wereld te redden van totale vernietiging door de terroristen.

Elite Forces: Unit 77 voor de Nintendo DS is een actie en strategie game waar je verstandig gebruik moet maken van de mogelijkheden van elk van de vier karakters van Unit 77. Het team moet vijandige bases infiltreren waar de terroristen de beroemde gijzelaars vasthouden. Elke basis staat op een extreem gevaarlijke en moeilijk te bereikbare plek op aarde. Je zult je door verraderlijke jungles en woestijnen moeten vechten, maar ook extreme koude terwijl je de gijzelaars probeert te redden en de terroristen verslaat.

De vier teamleden:
Bill ’the drill’ Matic is de technologie specialist en een legendarische hacker.
Dag Hammer is een zwaargewicht op het gebied van artillerie, kan goed met zware wapens omgaan en heeft een enorme kracht
Kendra Chase is een ex-Black Ops agent en de meest nauwkeurige sluipschutter ter wereld.
TK Richter is de piloot, hij kan elk voertuig besturen. Bovendien is hij de explosieven expert.