Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zojuist aangekondigd! Nieuwe Wii spellen en nieuwe DS!

Zojuist aangekondigd! Nieuwe Wii spellen en nieuwe DS!

Vandaag op de persconferentie presenteerde Nintendo wat we allemaal wel niet kunnen gaan verwachten voor de Wii en DS. Waar de line-up voor deze winter wat karig is kunnen we dat absoluut niet zeggen van de toekomstplannen van Nintendo! Een nieuwe DS werd als eerste onthuld. En inderdaad met camera en nieuwe spellen! Deze kun je hieronder meteen bekijken. Lees vandaag meer hierover op DS Nieuwsog. Maar ook de Wii werd niet overgeslagen. Drie titels die zijn aangekondigd voor de Wii: Punch Out Wii, Sin & Punishment 2 Wii, en Another Code Wii! Voor beelden van de Wii software line-up kijk je hier. Later op de dag lees je nog veel meer op nintendo-wii.nieuwslog!