Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer bekend over oplossing opslagprobleem!

Meer bekend over oplossing opslagprobleem!

Op de persconferentie van Nintendo werd bekend dat men inderdaad een oplossing heeft voor het opslagprobleem op de Wii. Wanneer je veel WiiWare games en Virtual Console spellen wilt downloaden zal het Wii geheugen al snel vol zitten. Iwata liet meer weten over de oplossing wat een SD kaartje zal zijn. Je kunt nu software onmiddellijk naar SD kaart downloaden. Ruimte op het interne Wii geheiuen is dus niet nodig dan. Helaas is het nog steeds niet mogelijk software direct vanaf de SD kaart te spelen. Je zult deze dus alsnog eerst naar het interne geheugen moeten downloaden. Het overplaatsen van software zou volgens Nintendo hiermee wel een stuk sneller gaan! We houden je op de hoogte.