Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

"Nintendo houdt van hardcore gamers; dat doen we echt"

Er zullen ongetwijfeld trouwe Nintendo fans zijn die zich afvragen wat de toekomstplannen van Nintendo zijn voor de hardcore gamers. De Wii wordt door veel mensen toch als een console voor casual gamers gezien. Nintendo benadrukt nog maar eens dat men echt niet van plan is de hardcore gamers te laten zitten. Op de Nintendo Conference zei Nintendo onder andere "Nintendo houdt van hardcore gamers; dat doen we echt". Ook gaf men aan te geloven in games voor de core en zeker met nieuwe titels te komen. Eric Nofsinger van High Voltage Software, ontwikkelaar van The Conduit, sprak zich hier onlangs ook over uit. Hij liet weten dat het onzin is dat de Wii een console is voor casual gamers. Als we deze berichten horen hoeven hardcore gamers zich dus geen zorgen te maken!