Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘Quantum of Solace is goed maar het wordt nog veel beter’

'Quantum of Solace is goed maar het wordt nog veel beter'

De nieuwe James Bond game, Quantum of Solace, lijkt een erg goede game te worden maar als we de ontwikkelaar van de game moeten geloven dan is dit pas het begin. De eertsvolgende Bond game moet nog veel beter en completer gaan worden. Dit liet Adam Gascoine, hoofd designer van de game, onlangs weten. Gascoine vergelijkt de geplande evolutie van James Bond-games met die van de Call of Duty- of Halo-franchise. De delen die komen moeten steeds beter worden. Zo kan men in het volgende deel waarschijnlijk al auto rijden! Men wil dit echt goed gaan uitwerken en heeft het nu bewust weggelaten. Wij zijn benieuwd maar de beloftes zijn erg goed!