Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste beelden Wii versie PES 2009!

Eerste beelden Wii versie PES 2009!

Ook dit jaar komt Konami weer met een nieuwe PES naar de Wii. De 2008 versie stond niet bekend om de geweldige beelden, zal dit nieuwe deel hier verandering in weten te brengen? Bekijk hieronder de eerste beelden van de Wii versie. Pro Evolution Soccer 2009 bouwt verder op het succes van diens voorganger. De innovatieve besturing zal weer aanwezig zijn maar met verbeteringen ten opzichten van het voorgaande jaar. Vooral is er aan de besturing voor de verdediging gewerkt. Ook de AI is stevig onder handen genomen. Wij zijn erg benieuwd naar deze game!

 

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Screenshots Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii

Divers Pro Evolution Soccer 2009 - Nintendo Wii