Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic and the Black Knight : een egel met een zwaard

Sonic and the Black Knight : een egel met een zwaard

We hebben nieuwe screenshots voor je van Sonic and the Black Knight. Eerder heeft SEGA een nieuwe Sonic voor de Wii aangekondigd: Sonic™ and the Black Knight. Deze game zal exclusief naar de Wii komen. Het spel voert Sonic naar de wereld van Arthuriaanse legenden waarin hij gewapend met een zwaard de wereld moet redden. Een aardige verandering dus op het gebied van gameplay. Wij zijn erg benieuwd of dit wat gaat worden. Hieronder nieuwe screenshots van de game. Volgend jaar moet de game hier uitkomen, in de lente.

 

Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight