Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tatsunoko vs. Capcom naar Westen?

Tatsunoko vs. Capcom naar Westen?

Het is de droom voor fans van deze games maar de kans blijft telkens klein dat dit soort spellen naar het Westen komen. Tatsunoko vs. Capcom, de nieuwe arcade fighter van Capcom, zou echter wel eens naar het Westen kunnen komen! Capcom heeft zelf namelijk laten weten te hopen dat ze de game ook in het Westen uit kunnen brengen. Senior Manager Seth Killian bijvoorbeeld is persoonlijk grote fan en hij wil Capcom dan ook overtuigen om de game ook hier uit te brengen. Als we een beetje geluk hebben krijgen we de game dus ook hier!

 

Je kent misschien Marvel vs. Capcom nog wel. Dit was een van de bekendere delen uit deze serie. Hieronder hebben we meteen de eerste beelden voor je. als je in de jaren 90 naar de Cartoon Express of Fox Kids hebt gekeken zullen namen als Samurai Pizza Cats, Teknoman, Adventures of Pinocchio, The Little Bits en Eagle Riders je wellicht bekend voorkomen. Hier draait de titel dan ook om