Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wist Microsoft dat 50% van de Xbox consoles stuk kon gaan?

Wist Microsoft dat 50% van de Xbox consoles stuk kon gaan?

Xbox bezitters zullen ongetwijfeld weten wat de red ring of dead is. Misschien hebben ze er zelfs al een keer eentje gehad. Wanneer je dit krijgt is de Xbox kapot en ben je deze een tijdje kwijt zodat Microsoft de Xbox kan repareren. Microsoft moet nu voor de rechter komen vanwege het nieuws dat Microsoft van te voren al wist dat ongeveer 50% van de consoles kapot kon gaan. Dit zou men wel verborgen hebben gehouden om te kunnen blijven concurreren tegen de andere spelcomputers op de markt. Wanneer Microsoft de rechtzaak verliest moet men waarschijnlijk alle winst op de verkopen afstaan. Ook moeten 360 bezitters dan de kans krijgen hun console in te leveren.