Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

King of Fighters Collection aangekondigd!

King of Fighters Collection aangekondigd!

Een klassieke game serie waavan veel delen helaas nooit Japan uit zijn gekomen is toch wel de King of Fighters serie. We hebben goed nieuws voor de fans van de serie want want SNK Playmore en Ignition Entertainment hebben King of Fighters Collection aangekondigd! De collectie bevat de vijf The King of Fighters games, afkomstig uit de jaren 1994-1998. Voor de fans hopen dat dit deel ook in het Westen uit gaat komen. Meer dan 60 personages zullen speelbaar zijn!
 

 

‘For fans of the KOF series and fighting games in general, this collection is something to look forward to’ says Peter Rollinson, Product Manager, Ignition Entertainment Ltd. ‘these titles were the foundation to a franchise that is still going strong today.’