Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Is Wii Music een valse noot of niet?

Is Wii Music een valse noot of niet?

Binnenkort komt Wii Music uit en de meningen over deze nieuwe titel zijn erg verdeeld. De game wordt al regelmatig belachelijk gemaakt door  sceptici. De releaseparty van de game trok ook maar zeer weinig bezoekers en bleef erg rustig. Ook IGN was niet erg te spreken over Wii Music. De game zou saai zijn en enorm snel gaan vervelen. Ook de kwaliteit van de muziek zou enorm slecht zijn. IGN gaf het spel dan ook een 5. Dat zijn geen positieve geluiden. Er zijn echter ook sites die de game wel een voldoende geven. Het is nog wachten voor een definitief oordeel, want daarvoor willen we de game eerste zelf spelen, maar persoonlijk denken wij niet dat dit een enorm succes gaat worden waar men op heeft gehoopt. Wat denken jullie? Hieronder nog een filmpje.