Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo winkelkanaal update

Wekelijks kunnen Wii bezitters aan de slag met nieuwe spellen op de WiiWare en Virtual Console. In de Virtual Console vinden we games van vroeger. Denk aan spellen die ooit op de NES, SNES en Nintendo 64 verschenen. Daarnaast kun je op de WiiWare compleet nieuwe spellen downloaden. Ook Nintendo DS bezitters kunnen regelmatig downloadbare games spelen in de DSiWare shop. Inmiddels is ook de eShop voor de Nintendo 3DS beschikbaar met een eigen Virtual Console. Ook deze week heeft het winkelkanaal weer een nieuwe update gekregen. De volgende spellen zijn nu beschikbaar!

eShop VC

Double Dragon – 3 euro
Radar Mission – 3 euro

WiiWare

Geen nieuwe games toegevoegd

DSiWare

Just Sing 80’s Collection – 500  punten
Delb0 –  20 punten