Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kwade Ganondorf en ‘prinses’ Zelda niet in Skyward Sword

Eind dit jaar moet voor de Wii The Legend of Zelda: Skyward Sword in de winkels komen te liggen. In tegenstelling tot de meeste Zelda spellen die eerder verschenen zullen Prinses Zelda en de kwade Ganondorf niet in deze game zitten. In plaats van tegen Ganondorf moet onze held Link het opnemen tegen een nieuwe vijand: Lord Ghirahim. Ook Prinses Zelda is in de game niet aanwezig, Zelda zelf wel echter in de vorm van een goede vriendin van Link. Zelda zou nog wel een grote rol spelen in de game, echter niet meer als de prinses dus. Lord Ghirahim zien we in Skyward Sword voor het eerst. Eind dit jaar ligt de game in Europa in de winkels. De game krijgt een cell-shaded grafische look en speel je met de MotionPlus controller.