Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

3DS eShop Review: The Mighty Switch Force!

The Mighty Switch Force! Tatatatatatatatata tatata atatata. Zo genoeg deuntjes, welkom bij de officieele review voor het eShop spel Mighty Switch Force! Het spel beloofde sinds haar aankondiging veel mooie dingen. Die trailers in de eShop zagen er zeer shiny uit. Is het zijn geld waard? Voldoet hij aan mijn standaard eisen? Je ontdekt het in deze review!

Hype…

Vlak voor mijn kerstvakantie begon kwam dit spel uit. Mijn ervaring met Wayforward spellen zijn dat zij SUPER, Top Notch zijn. Dat wil zeggen perfect! Dus dit is zo’n spel waar je dan voor gehyped raakt. Een week van te voren zat ik: ”tijd ga sneller sneller sneller”. Ik werd gek van het wachten. Toen was het donderdag, mijn laatste les viel uit! Ik had een YEAH moment! Toen eenmaal binnen gehaald na een UUR wachten was ik vrij teleurgesteld. Het was niet zoals ik had gehoopt! :'( Maar vrees niet…

Wayforward is toch van Shantae dat ultra DSi Ware spel?

Toen ik het spel speelde dacht ik ‘F*ck’ echt ik was diep gepijnigd. Ik had zo gehoopt op een Mega Man/Metroid achtig spel. In plaats daarvan kreeg ik een puzzel platformer… Ik heb hier gellukig niks tegen. Het loopt allemaal PERFECT. Geen lags, het was het wachten waard voor mij. het ‘switchen’ gaat zeer goed! Alles draait mooi. De animaties zijn wonderbaarlijk mooi. Het 3D effect, ik als die-hard 3DS gamer zie bijna geen 3D effect meer. Thans dat ”WOW!” Effect is weggenomen. Toch had ik van WOW! Ik zag dat niet aankomen het 3D is mooi, leuk en de blokjes komen echt je scherm uit.

Simpel concept, hoe haal je een level?

Je hebt geluk! In plaats dat de politie jou oppakt zoals in Grand Theft Auto pak jij nu de ontsnapte boeven op! De boeven, zijn zes zussen. Rondborstig net als alle andere Wayfoward characters. In ieder van de 16(16 dacht ik) levels moet je ze alle zes oppakken. Klinkt saai? Wacht maar, je moet allerlei vage idiote puzzels oplossen om ze te kunnen grijpen! Door middel van het switchen kun je het spel slim spelen. Je beinvloed zo ALLES. Je switched met X, L of R. Je loopt met de D-Pad/Circle Pad en springt met B. Schieten kun je natuurlijk ook want de zusjes hebben wat monster voor je achtergelaten. Schiet er op los met Y. A weet ik niet meer wat hij doet, dat zul je zelf moeten ontdekken! Als je alle zusjes hebt gepakt, ren je als een gek naar die robot en KLAAR!(*Zucht* die vette soundtrack is dan weer voorbij! >.>) Maar het doel is om alles ZO SNEL ALS MOGELIJK te halen.

Conclusie

Hmm lastig, het is een goed spel. Alles is werkelijk perfect! Alleen is hij soms een beetje kort… tijd voor een beoordeling!

  • Graphics: Deze zijn zeer mooi, alles loopt 60 FPS netjes geanimeerd. Ik ruik bloed, zweet en tranen! 8/10
  • Muziek: Ik heb direct de soundtrack gedownload! De techno like muziek is GEWELDIG. 9/10
  • 3D effect: Zoals je al las, IK ZAG HET! 8/10
  • Lange termijn: het spel heeft 16? missies. De ene hééééééééél lang, de ander zeer kort. Toch mooie verdelin 7/10

Eindoordeel: 8/10, het spel is welliswaar niet 100% my cup of tea maar dat mag de pret niet bederven het is een zeer vermakelijk spel en zijn geld dubbel en dik waard!

Bedankt voor het lezen van mijn review, ik hoop dat je hem leuk vond!

Thanks, enjoy and cheers! <^.^>

~Alex