Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uit de oude doos: Banjo Kazooie

Wekelijks blikt Daily Nintendo terug op een game van vroeger. Deze week kijken we terug naar de Nintendo 64 klassieker Banjo Kazooie. De game werd ontwikkeld door Rare, de studio die Nintendo later verliet en naar Microsoft ging. Banjo Kazooie is een bijzonder vermakelijke platformer waarbij je speelt met de beer Banjo en de vogel Kazooie. Beide hebben het doel om Banjo’s zus genaamd Tooty te redden. Banjo Kazooie  nam enkele belangrijke gameplay punten van Nintendo’s Mario 64. Zo loop je ook in deze game door een wereld van waaruit je naar andere levels gaat. Ook qua graphics kende de game voor die tijd veel hoogtepunten. Een game die je toch echt eens gespeeld moet hebben. Beelden van de game hebben we hieronder voor je.