Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uit de oude doos: GoldenEye 64

Wekelijks blikken we bij Daily Nintendo terug op een game van vroeger die het waard is nog eens in de schijnwerpers te staan. Deze week is dat de Nintendo 64 klassieker GoldenEye. GoldenEye 64 is een Bond game die daadwerkelijk een topper genoemd mag worden, en dat zie je toch niet elke maand. De game kent een uitdagende singleplayer mode met veelzijdige missies. Buiten dat kende de game voor zijn tijd ook uitstekende multiplayer mogelijkheden. De game is voor velen zelfs nog steeds een van de beste offline multiplayer spellen! De game werd ontwikkeld door Rare, dat in die tijd nog spellen voor Nintendo maakte. Ook de cijfers die de game destijds kreeg liegen er niet om, een negen voor de game was geen uitzondering. Op de Wii verscheen enkele jaren terug een nieuwe GoldenEye game. Dit spel was erg goed en toch vinden velen het origineel nog steeds ongeëvenaard . Beelden van deze uitstekende James Bond game die op de Nintendo 64 verscheen kun je hieronder nog eens op je gemak terugkijken.