Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uit de oude doos: Kirby’s Dreamland 3

kdl3Wekelijks blikken we bij Daily Nintendo terug op een game van vroeger. Deze week is dat Kirby’s Dreamland 3 voor de Super Nintendo. De game is een van de laatst verschenen SNES games in Amerika en heeft Europa helaas nooit bereikt. Gelukkig kunnen we nu, dankzij de Virtual Console, alsnog van de game genieten. Kirby’s Dreamland 3 heeft veel weg van de eerder verschenen Kirby’s Dreamland spellen maar ziet er net weer wat mooier uit. Je zult Kirby weer door allerlei levels moeten loodsen. Kirby kan niet alleen rennen en zweven, hij kan ook vijandjes opzuigen om zo hun speciale krachten over te nemen. Zoals eerder gezegd een van de laatst verschenen SNES games in Amerika en dat is te zien ook. De graphics van Kirby’s Dreamland 3 zien er namelijk erg goed uit voor een Super Nintendo game. Kirby’s Dreamland 3 lijkt echter wel veel op zijn voorgangers. Het is een vrolijke, kleurlijke en leuke platformer die ook niet al te moeilijk is. Beelden van de game kun je hieronder bekijken.