Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Namco Bandai maakt de nieuwe Pokémon-game

pokemon_black_and_white_2_by_luluseason-d5h2o9sPasgeleden zagen we Lucario en Blaziken al tegenover elkaar staan voor een gevecht. Niet zomaar een gevecht, iets wat je niet zomaar in de main reeks ziet. Deze beelden werden getoond tijdens de Pokémon Game Show in Japan. Het is niet bekend wat voor het spel het eigenlijk is, maar Siliconera heeft misschien wel de sleutel tot het antwoord klaarliggen. Onlangs zijn er in de Verenigde Staten twee merknamen geregistreerd door Nintendo.

Het gaat hier om de merknamen Pokkén Fighters en Pokkén Tournament. Vreemde namen? Als je goed kijkt, kan het heel gemakkelijk een woordspeling zijn op enkele Tekken merknamen. Deze merknamen zijn afkomstig van Namco Bandai, die momenteel ook werkt aan Super Smash Bros Wii U en 3DS. Het is niet uitgesloten dat Namco Bandai mogelijk in is gezet om een nieuwe fighter Pokémon-game in elkaar te knutselen, daar ze momenteel ook al aan de Smash Bros.-games werkt. Of dit ook daadwerkelijk gebeurd, weten we niet voor Nintendo of Namco Bandai dit bekend maakt. Op naar het volgende vraagstuk: 'wanneer maakt Nintendo meer bekend, zodat de speculaties hierover ophouden.' Of is dit niet het antwoord op het vraagstuk? Hopelijk weten we het antwoord snel.

Wat denk jij, is deze theorie gebaseerd op waarheid, of onmogelijk? Heb jij zelf enkele speculaties die de moeite waard zijn? In ieder geval zijn de merknamen bekend gemaakt, en het is bijna zeker dat het om een Fighter-game zal gaan. Houd Daily Nintendo in de gaten voor het laatste nieuws.

zp8497586rq