Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe T-Shirts in Japanse Club Nintendo

t-shirt daily nintendoAls je de Europese en de Japanse Club Nintendo met elkaar vergelijkt, dan moet je bijna wel concluderen dat wij alles later krijgen, en/of een hele boel mislopen. Onlangs zijn er in de Japanse Club Nintendo drie nieuwe T-Shirts toegevoegd. Het gaat hier niet om normale T-Shirts, maar verzamelobjecten met een printje van Pikmin 3, Wonderful 101 en The Wind Waker HD. Wil jij er al één?

Menig Europees Club Nintendo-lid schijnt de mening te hebben dat de Europese Club Nintendo wat achterloopt en nog kan leren van de Japanse Club Nintendo. De laatste goodies die de Europese Club Nintendo kende is de al een tijdje geleden toegevoegde '?'-geluidskubus en de al oudere Pikmin-sleutelhangers. Het meest gedateerde zijn de Wii-eShopkaarten, welke, als Nintendo naar menig van haar fans zou luisteren, allang vervangen zouden zijn voor eShopkaarten welke geschikt zijn voor de meer recentere consoles als de 3DS en de Wii U. De Club Nintendo van Japan is in de ogen van menig lid veel vernieuwender. Bij dezen even een screenshot van de onlangs verschenen nieuwe goodies: t-shirts van Pikmin 3, Wonderful 101 en The Wind Waker HD.

t-shirt daily nintendo

Wat vind jij van de T-Shirts? Zou jij er bijna spontaan van naar Japan verhuizen, of vind je ze niet mooi genoeg om ook maar enig sprankje hoop te koesteren dat ze ook naar Club Nintendo van Europa komen? Laat het even weten in de comments, en houdt Daily Nintendo in de gaten voor jouw vaste Nintendo-prik.

zp8497586rq