Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twaalf nieuwe screenshots Sonic Lost World

0000000sonic-lost-world-640x297Het is tijd om weer de screenshots in te duiken. Is het niet van onze varende held Link, dan is het deze keer wel voor een ander icoon: Sonic. Graag delen wij ruim twaalf kakelverse screenshots, welke je meenemen naar de als wonderbaarlijk bestempelde wereld van Sonic. Kan jij alle ontwikkelingen rond deze snelle egel bijhouden, of volgt alles zich in zo’n snel tempo op dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en de gehele hoofdlijn bijster bent geraakt?

Sonic Lost World is de nieuwe Sonic game. Het spel zal uitkomen voor zowel de 3DS als de Wii U, en is een game die exclusief voor Nintendo zal verschijnen. Sonic Lost World zal als we Sega’s Jurgen Post mogen geloven, een cruciale rol spelen in de betere verkopen van de Wii U, dus het spel wordt veel belovend gepresenteerd. Sonic Lost World is een actie-platformer in een 3D-wereld, met invloeden uit onder andere games als Mario Galaxy. Sommigen noemen het spel niet voor niets Super Sonic Galaxy, daar het op sommige punten identiek lijkt. Bij dezen even een paar screenshots van de 3DS-versie van het spel, om alvast in de sfeer te komen.

Sonic 1 Daily Nintendo Sonic 2 Daily Nintendo Sonic 3 Daily Nintendo Sonic 4 Daily Nintendo

Sonic 5 Daily Nintendo Sonic 6 Daily Nintendo

Sonic 7 Daily Nintendo Sonic 8 Daily Nintendo

Sonic 9 Daily Nintendo Sonic 10 Daily Nintendo

Sonic 11 Daily Nintendo Sonic 12 Daily Nintendo

Sonic Lost World moet 18 oktober voor zowel de 3DS als de Wii U in onze Europese winkelschappen liggen. Kan jij nog even wachten, of is dat kleine maandje teveel gevraagd? Laat het ons weten in de comments!