Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aanvullende content voor Sonic Lost World

Sonic-Lost-World-Image-2 Sonic racet naar de werelden van Nintendo in de nieuwe DLC voor Sonic Lost World. Als je de Wii U-versie van Sonic Lost World bezit, kun je vanaf vandaag de Yoshi’s Island Zone downloaden. In dit level moet Sonic Yoshi eieren verzamelen om de schattige dinosauriërs te bevrijden. Het hele gebied heeft een Yoshi’s Island/Yoshi’s Story thema, compleet met Shy Guys, Munten, stoffen gronden en natuurlijk Yoshi eieren. Naast de Yoshi’s Island Zone komt er binnenkort nog een Nintendo-achtig level naar Lost World. Iwata kon ons nog geen beelden tonen maar gaf ons een niet-zo-subtiele hint dat de volgende DLC van The Legend of Zelda zal zijn.

De nieuwe DLC voor Sonic Lost World is vanaf vandaag gratis in de Wii U eShop te downloaden