Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Majora’s Mask glitch voor Speedrunners

Onlangs troffen wij een video aan waarin een gamer een race tegen de klok aanzienlijk makkelijker maakt in het spel Majora Mask. Zo laat hij ons zien hoe je door middel van warps grote delen van het spel over kunt slaan. Wil jij dit ook, klik dan snel verder.

legend of zelda majora's mask concept Art Daily Nintendo 0Gamers lijken er soms wel een gewoonte van te maken, daar het vaak veel uitdaging bied om een spel zo snel mogelijk uit te spelen. Zonder truckjes kan je natuurlijk ook ver komen, maar wanneer je een spel van binnen naar buiten kent, en weet waar je glitches kunt toepassen, kan je de speelduur van je sessie aanzienlijk verkorten. Onlangs troffen wij een video aan waarin een gamer een race tegen de klok aanzienlijk makkelijker maakt in het spel Majora’s Mask. Zo laat hij ons zien hoe je door middel van warps grote delen van het spel over kunt slaan. Hierdoor wordt het geen race tegen de in-game klok en de allesvernietigende maan, maar een race tegen de real-life klok thuis.

Majora’s Mask is ondertussen alweer een vrij oud spel. Het is het vervolg op The Legend of Zelda: Ocarina of Time, een spel dat een paar jaar geleden ook opnieuw werd uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Majora’s Mask wordt door diverse zelda-fans als een van de beste Zelda-spellen bestempeld, en zelfs nu word het spel nog vrij vaak gespeeld. Veel fans hopen dan ook dat Nintendo ooit de zet gaat doen om een remake van Majora’s Mask te lanceren op dezelfde manier als dat ze deden met Ocarina of Time 3D.