Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Renegade Kid kondigt vrijdag een 3DS game aan

Renegade Kid, bekend van Mutant Mudds, zal vrijdag zijn nieuwe game bekend maken. Het gaat om een First Person Shooter voor de 3DS. Eerder gaf mede-oprichter Jools Watsham op twitter aan dat zijn nieuwe game aangekondigd zal worden tijdens een grote persconferentie.

MutantMuddsTitleRenegade Kid, bekend van Mutant Mudds, zal vrijdag zijn nieuwe game bekend maken. Het gaat om een First Person Shooter voor de 3DS. Eerder gaf mede-oprichter Jools Watsham op twitter aan dat zijn nieuwe game zal worden aangekondigd tijdens een grote persconferentie.

Nu lijkt het er op dat vrijdag de game aangekondigd zal worden, op twitter zei het volgende (vertaald):

Groot nieuws! Een aankondiging van een aankondiging! Onze FPS voor 3DS zal aankomende vrijdag, 24 januari, onthuld worden. “Stay tuned.”

Onduidelijk is waar de aankondiging te zien zal zijn. Of Jools Watsham op een Nintendo Direct doelt, laten wij in het midden.