Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Onze favoriete DKC: Tropical Freeze levels zijn…”

Vandaag hebben we weer beeldmateriaal van Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Het gaat om een filmpje waarin de co-hosts van Nintendo hun favoriete levels uit het spel bekend maken. Ben jij benieuwd welke levels als favoriet worden beschouwd? Zie dan hier beeldmateriaal van die favoriete levels.

donkey-kong-tropical-freezeVandaag hebben we weer beeldmateriaal van  Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Het gaat om een filmpje waarin de co-hosts van Nintendo hun favoriete levels uit het spel bekend maken. Ten eerste kiezen ze voor wereld 3-3 (Frantic Field), waarin we Rambi terug zullen zien. Verder kiezen ze ook voor wereld 4-3 (Amiss Abyss) welke lang is, zich in het water afspeel en de speler zijn vaardigheden op de proef moet stellen. Volgens de co-host zijn beiden levels vrij ’tricky’.

Gamers moeten nog heel even geduld hebben, want de release van Donkey Kong Country: Tropical Freeze komt steeds dichter in de buurt. Sterker nog, de release van de deze apentitel komt morgen namelijk al! In het spel gaan Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong op avontuur om Donkey Kong Island te bevrijden uit de klauwen van nieuwe vijanden, de Snowmads genoemd.

Ga jij de titel morgen ophalen in je favoriete winkel?