Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Connect 4 en Monopoly in Nintendo-stijl

Er komen weer nieuwe games, maar anders dan normaal. USAopoly is momenteel hard bezig met het vervaardigen van Nintendo-gerelateerde games. Het gaat hier niet om games voor platforms als de Nintendo Wii U of de Nintendo 3DS, maar om nieuwe Board Games, waaronder Monopoly: The Legend of Zelda.

connect four Super Mario Daily NintendoEr komen weer nieuwe games, maar anders dan normaal. USAopoly is momenteel hard bezig met het vervaardigen van Nintendo-gerelateerde games. Het gaat hier niet om games voor platforms als de Nintendo Wii U of de Nintendo 3DS, maar om nieuwe Board Games. Nintendo’s hoofdfrancises van vandaag de dag zullen worden vereeuwigd in nieuwe spellen voor het hele gezin, zodat het hele gezin als vanouds om de tafel kan zitten. De games moeten een ouderwets gamegevoel geven, met een Nintendo-thema.

Als eerste kunnen we Connect 4: Super Mario verwachten. Dit is het bekende vier op een rij, maar dan in het thema van onze besnorde helden Mario en Luigi. Dit spel zal worden verkocht voor $24,99. Tevens kunnen we laat in augustus of vroeg in september twee monopoly-spellen verwachten. Het zal hier gaan om Monopoly: The Legend of Zelda en Monopoly: Pokémon. Deze edities zullen worden aangeboden voor $45,00. De Pokémon-editie zal zich focussen op de Kanto Regio.

Lijkt het jou leuk om een van deze spellen te bezitten?