Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailers Professor Layton VS Phoenix Wright

Professor Layton en Phoenix Wright keren terug in zowel Duitse als Engelse trailers. Deze titel zal een fusie worden tussen de alom bekende Professor Layton-spellen en de spellen van advocaat Phoenix Wright. Beide figuren komen in een wereld terecht, waar ze samen moeten werken.

Layton VS Wright Daily NintendoProfessor Layton en Phoenix Wright keren terug in zowel Duitse als Engelse trailers.

Deze titel zal een fusie worden tussen de alom bekende Professor Layton-spellen en de spellen van advocaat Phoenix Wright. Beide figuren komen in een wereld terecht, waar ze samen moeten werken om het verhaal van die wereld tot een goed einde te brengen. Het spel zal de puzzelvaardigheden en de rechtszaken met elkaar combineren. Het avonturen gedeelte van het spel zal geheel in de stijl van Professor Layton-spellen zijn, terwijl delen van het verhaal die plaatsvinden in de rechtszaak, zijn vormgegeven zoals we dat gewend zijn van de Ace Attorney-spellen.

Hieronder vind je heel veel nieuwe trailers.

Welk van de filmpjes vind jij het interessantst?