Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kickstarter Project Renegade Kid voor Wii U

Jools Watsham, mede-oprichter van Renegade Kid, lanceert vandaag een Kickstarter Project. Tot op heden is onbekend wat het project inhoudt. Wel weten we, dankzij een tweet van dezelfde Jools Watsham dat zijn nieuwste project op diverse platformen gaat verschijnen, waaronder Wii U!

Jools Watsham, mede-oprichter van Renegade Kid, lanceert vandaag een Kickstarter Project. Tot op heden is onbekend wat het project inhoudt. Wel weten we, dankzij een tweet van dezelfde Jools Watsham dat zijn nieuwste project op diverse platformen gaat verschijnen, waaronder Wii U!

Het tot nu toe nog onbekende project zal naast de Wii U ook op Playstation 3, -4, -Vita en Xbox One uitkomen. Jools Watsham maakte met onderstaande afbeelding en tweet het nieuws bekend:

BkLvgdkCYAAseHU

A sneak peek at the platforms supported in our Kickstarter campaign, which launches April 2 at 12pm CST. No joke!

Vandaag zal meer informatie over het project worden gedeeld.