Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Talk: Hoe vond jij Nintendo op de E3?

Welkom bij Daily Talk, hét nieuwe discussieplatform op Daily Nintendo. Vanaf nu tref je elke week een nieuwe stelling of vraag aan, over Nintendo of gaming in het algemeen. Hieronder vind je de Daily Talk van deze week. Die staat deze week in het te

MiyamotoWelkom bij Daily Talk, hét nieuwe discussieplatform op Daily Nintendo. Vanaf nu tref je elke week een nieuwe stelling of vraag aan, over Nintendo of gaming in het algemeen. Hieronder vind je de Daily Talk van deze week. Die staat deze week in het teken van Nintendo’s activiteiten op de afgelopen E3. De grote vraag: geslaagd of niet geslaagd? Reageer bij de comments op onderstaande stelling!

Nintendo heeft een indrukwekkende E3 achter de rug en zal hiermee zeker de Wii U verkopen een boost gaan geven